Именно неговият екип разследва инцидента, при който на 10 декември

...
Именно неговият екип разследва инцидента, при който на 10 декември
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко! Ето Защо Племенникът На Гала Откачи И Нападна Полицай С Нож!

Именно неговият екип проверява случая, при който на 10 декември служителят на реда Нейтън Скривън прострелва 23-годишния българин при случай в къща на ул. “Либърти ” в предградието Фредония. Според полицията младият мъж се бил барикадирал в банята на втория етаж на къщата.

Полицай и пожарникар се пробвали да го измъкнат оттова. Младежът дълго отказвал да отвори вратата, само че след това излязъл и подгонил чиновниците на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата той приклещил служителя на реда.

Според формалната информация служителят на реда му извикал да спре, само че след неподчинението му стрелял при самозащита и умъртвил младежа. Свидетел на случая описа пред ефирен екип, че чул две поредни двойки изстрели.

“От всичката информация, с която разполагам, това наподобява като характерен случай на целесъобразно потребление на полицейска мощ ”, разяснява юристът на служителя на реда Томъс Бъртън. Той не чака против клиента му да бъдат повдигнати обвинявания. Докато тече следствието, офицер Скривън е в заплатен отпуск.

“Разговаряли сме с съвсем всички очевидци, само че към момента чакаме резултатите от аутопсията и няколко токсикологични разбора и се надявам до две-три седмици да съм подготвен с финалния отчет за случилото се ”, изясни и прокурор Суонсън. Той също удостовери, че служителят на реда е носил камера на униформата си, която е запечатала случая. Според юрист Бъртън видеото ясно показвало, че служителят на реда е работил при самоотбрана. Когато следствието завърши, записът от нея също ще стане обществен.

Междувременно близки и другари на Георги Пенев се събраха предходната събота в църквата Crossroads, с цел да си спомнят за живота на българина. Храмът е бил изпълнен с неговите американски другари и доста от българите, които живеят в региона на Бъфало. По неофициални данни там живеят към 300 наши сънародници. Засега фамилията отхвърля да приказва пред медиите за случая.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР