Имате проблеми със съня? Косата и кожата ви нямат добър

...
Имате проблеми със съня? Косата и кожата ви нямат добър
Коментари Харесай

Ако имате проблеми със съня и косопада, приемайте това!

Имате проблеми със съня? Косата и кожата ви нямат добър външен тип и ноктите ви непрестанно се чупят? Това домашно средство може да възвърне здравето ви и вашия здравословен външен тип. Яжте 1 супена лъжица заран на празен корем от това!

Преди да стартираме с тази публикация, бихме желали да ви зададем няколко елементарни въпроса:

Имате ли проблеми със съня? Имате ли чупливи нокти? Имате ли косопад?

Дами и господа, в случай че сте дали отговор позитивно на въпросите нагоре, евентуално имате заболяване на надбъбречните жлези. Знаете ли какво са надбъбречните жлези? Надбъбречните жлези се намират в горната част на бъбреците. Според специалисти тяхната функционалност е да създават доста хормони, в това число адреналин и стероиди.

Тези хормони оказват помощ за регулирането на обмяната на веществата, имунната система, кръвното налягане и оказват помощ на организма да се оправи със напрежението. Както виждате, всяка дисфункция в надбъбречните ни жлези може да докара до доста здравословни проблеми. Но не би трябвало да се притеснявате, тъй като има бърз и елементарен инструмент, който може да помогне на надбъбречните жлези да работят с оптималната успеваемост.

Забележка: това домашно средство е доста елементарно. Просто би трябвало да следвате няколко елементарни указания. Ето какво би трябвало да извършите:

Ще ви трябват следните съставки:

Орехи Мед Листа от магданоз Стафиди Джинджифил на прахуляк

Получаване:

Ето какво би трябвало да извършите – преди всичко, би трябвало да смелите орехите и магданоза дружно. След това прибавете стафидите, малко мед и щипка джинджифил. Яжте 2 супени лъжици от сместа заран на празен корем.

Вижте още: Възстановете щитовидната си жлеза и се избавете от запека!

Как да употребявате:

Експертите споделят, че би трябвало да приемате това средство 2 или 3 пъти седмично, с цел да възстановите равновесието на тялото си и да забележите, че спите по-добре през нощта, и косата и ноктите ви са доста по-силни и по-здрави.

Надяваме се, че тази публикация ще ви бъде потребна и не забравяйте да я споделите с приятелите и фамилията си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР