Имат ли способността котките и кучетата да виждат духове? Според

...
Имат ли способността котките и кучетата да виждат духове? Според
Коментари Харесай

Котките и кучетата могат да виждат духове?

Имат ли способността котките и кучетата да виждат духове? Според резултатите на научни проучвания тези животни могат посредством мозъците си да улавят трептения (фреквенции), които не се възприемат от хората. Ретината при котките и кучетата е способна да възприема ултравиолетова светлина и доста други лъчения, които човешката ретина не може да види.

В свое проучване биолози от „ Сити Юнивърсити “ – Лондон са открили посредством редица опити и доказателства, че сред очите на другите типове животни има огромна разлика. Според тях:

„ Кучетата и котките виждат напълно друг и богат на светлинни усещания свят, спрямо този, който ние хората виждаме. “

Това е повода доста постоянно, когато човек е покрай котка, куче или друго животно, да следи реакции, които наподобяват голословни, и да си мисли, че то се държи необичайно. Според науката обаче котките и кучетата са способни да виждат неща, невидими за хората. Напълно е допустимо да виждат феномени и фина материя със характерен вибрационен интезитет, като тук се включват и души на умряли.

UV светлината съставлява дължината на вълната, която е отвън забележимата светлина от алено до виолетово, което индивидът може да види. Човекът има леща, която не разрешава на ултравиолетовите лъчи да доближат ретината. Учените бяха на мнение, че и множеството бозайници имат сходни лещи.

 дух

Изследване на лещите на мъртви бозайници – котки, кучета, маймуни, панди, таралежи, порове, трансформира първичното им изказване. Те изследвали какъв брой светлина минава през лещата, с цел да доближи ретината, и стигнали до извода, че някои бозайници, за които считали, че не могат да виждат ултравиолетови лъчи, в действителност могат.

Няма по какъв начин обаче да не обърнем внимание на признаците, които свидетелстват за освен това от това събитие. Многобройни са образците за котки, които гонят невидими обекти или съскат и скачат високо против нищото, за кучета, които лаят в тъмното без причина.

Без подозрение има нещо, което да ги подтиква да го вършат, въпросът е какво е то? Дали са някакви трептения, лъчения или е нещо напълно друго.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР