Имаше творческо напрежение в сутрешния блок на розна телевизия. От

...
Имаше творческо напрежение в сутрешния блок на розна телевизия. От
Коментари Харесай

Дали Цънцарова ще остане на екран след вида й днес?! Оператори се чудят как да я снимат

Имаше креативно напрежение в утринния блок на розна телевизия.
От ранно утро на 14 февруари екипът на bTV показва сантиментално въодушевление. В опит да съчетаят празника на виното и на влюбените, те небрежно си направиха спонтанен част по труд и творчество, като в учебно заведение.
Мария Цънцарова, Злати Йочев, Виктория Готева-Димитрова, Натали Трифонова и спортният публицист Митко Тасев рисуваха в ефир валентинки, а за вместо с багра сантименталните им картички бяха оцветени с вино. В спонтанната работилничка им помагаше художничка, която им даде свежи хрумвания.
Диванчетата в bTV обаче не са направени за тази активност и в един миг Тасев стана, с цел да му е по-удобно. Той обаче се завъртя по този начин, че безусловно закри всички със задните си елементи.
“Много добре си застанал, сътрудниците ще са доста удовлетворени ”, изкоментира саркастично Цънцарова.
Тасев естествено се тормози и бързо се поправи. Друг въпрос е обаче, че в действителност самата водеща беше по-проблемна за операторите в тази обстановка, предава СтандартНюз.
Заради късата си рокля, както и да седнеше Мария Цънцарова, пред феновете се разкриваше прекомерно огромна порция от бедрото ѝ.
Очевидно беше, че операторите се чудеха от кое място да я снимат, че фрагмента да наподобява най-малко ненапълно обичайно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР