Имаше обучителни трудности още от 7-годишен. В първи клас класната

...
Имаше обучителни трудности още от 7-годишен. В първи клас класната
Коментари Харесай

Трогна цяла България! Майката на унизеното момче обяви: Ще дарим парите на болно дете

„ Имаше обучителни компликации още от 7-годишен. В първи клас класната му искаше да минем на комисия за ресурсен възпитател и логопед “.
Това споделя майката на Данислав, унизеното момче от пловдивски мол пред видео блогъра от „ Ютуб “ Станислав Цанов.
„ Всички проблеми с него се дължат в някаква степен на неговото домашно образование. Възпитала съм го да бъде доста добър, та чак доверчив “
„ Това не е било единствено един път. Беше им като плебей. Това за мен е оскърбление – подигравка със фамилията си “, твърди тя, без да загатва за кои става дума, само че ясно си проличава, че има поради Куката и Чеченеца “
„ Работя в хранителна компания като обслужващ личен състав. Парите, които получихме като подаяние за Данислав, ще ги дадем на някое болно дете. Не е редно да ги задържим “, добавя тя.
Пловдивският областен съд остави в ареста Даниел Йорданов, Тодор Чалъков и Петко Караилиев, като удостовери определението на Районен съд – Пловдив, с което по отношение на тримата е взета най-тежката мярка задържане под стража.
Спрямо Даниел Йорданов (Емили тротинетката), Тодор Чалъков (Тошо Куката) и Петко Караилиев (Чеченеца) са повдигнати обвинявания като са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили очевидеца Д. Д. от гр. Пловдив да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене, да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.
Пловдивският областен съд показа извода на първоинстанционния съд, че наличните по делото доказателства образуват съмнението, че всеки от тримата е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняване.
Окръжният съд смята, че при мярка друга от задържане под стража е налице действителна заплаха всеки от тримата да извърши закононарушение, а за обвинения Даниел Йорданов и да се укрие.
Определението на Окръжен съд – Пловдив е дефинитивно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР