Имаше голяма подкрепа за Димитър Заков. Имахме списък от пет

...
Имаше голяма подкрепа за Димитър Заков. Имахме списък от пет
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имахме списък от пет човека, но Заков имаше голяма подкрепа

" Имаше огромна поддръжка за Димитър Заков. Имахме лист от пет индивида ", съобщи министър председателят Кирил Петков  пред публицисти.

Той знае какво се случва, влиза подготвен. Трябва да се приказва непрестанно с всички военни министри в Европейския съюз, Драгомир Заков ги познава персонално, добави министър председателят.

" Няма българско военна техника на територията на Украйна. Всяко оръжие минава през Комисията за оръжията, такова решение няма. Румен Радев поддържа Драгомир Заков, всичко, което се е случвало в НАТО е минавало през новия министър на защитата ", добави Кирил Петков.

По думите му Драгомир Заков ще бъде ключът към връзката с НАТО.

" Първата му задача е да приказва с военнослужещите, политиката досега беше вярна, належащо е да създадем същински бойни групи. Успяхме да има зелен кулоар, да извозим 200 индивида от Киев. Нови войски са се насочили към украинската столица. Ако имаме нови искащи, ще държим връзка с тях, значимо е дали може да се изкарват рейсове от Киев. Автомобилите може да са военна цел, тук въпросът е на сигурност, по-добре човек да е в укритие в Киев, в сравнение с да е по пътищата ", добави Кирил Петков.

България изпраща камиони за филантропична помощ - одеала, палатки, облекла. За военна поддръжка е належащо решение на натовско и европейско равнище, сподели още Кирил Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР