Имаше два много важни знака - Мария Габриел каза, че

...
Имаше два много важни знака - Мария Габриел каза, че
Коментари Харесай

Първан Симеонов: „Борисов е готов да жертва още един човек, за да спасява себе си”

„ Имаше два доста значими знака - Мария Габриел сподели, че е против основния прокурор, и Движение за права и свободи споделиха, че са против него. Това няма по какъв начин да не трансформира играта ". Това разяснява в „ Интервюто след Новините на NOVA " политологът Първан Симеонов.

„ Такива анонси не е имало до този миг. Снощи това се говореше и всички, които проучват, се чудеха дали това ще бъде подето от Висш съдебен съвет. Защото в случай че не бъде подето, ще наподобява най-малко на два такива опити, които бяха на думи ", разяснява Симеонов.

След реакцията на прокурорите обаче нещата изглеждали съществени.

„ Това значи, че е една концепция по-възможно да има държавно управление. Това значи, че ГЕРБ, а може би и Движение за права и свободи, този път са съществени ", сподели Симеонов.

„ Борисов е подготвен да жертва още един човек, с цел да избавя себе си ", счита политологът. „ Борисов го играе добре. На процедура той споделя на либералите: „ Драги либерали, вие говорите за правосъдна промяна, пък аз ще я върша ". Сега те ще му отговорят: „ Ти единствено ще махнеш един човек и ще го замениш с различен твой човек ". Това ще гледаме в идващите дни ", сподели Първан Симеонов.

„ Това е идеално за ПП-ДБ, това е чудесна цел ", разяснява политологът.

Нова Нюз, „ Денят онлайн "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР