Имаме вече две пандемии - енергийната и ковид кризата. Това

...
Имаме вече две пандемии - енергийната и ковид кризата. Това
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Има две пандемии, а коалицията няма решение

Имаме към този момент две пандемии - енергийната и коронавирус рецесията . Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че помощите ще са по-ниски от месец декември. Като всяка пандемия и болест, ценовата рецесия в Европа и в България е реалност, само че методът за подкрепяне на засегнатите е друг. Единствено в България се вкара мораториум и няма сигурност, успокоение на бизнеса и на потребителите - те не могат да кажат " държавното управление се грижи за нас и имаме опция да платим сметките ", сподели Рамадан Аталай.

По думите му държавното управление закъсня задоволително и енергийната рецесия се развихря всеки ден, тъй като ръководещите не могат да вземат решение . Първото, което би трябвало да създадат ръководещите, е да променят данъчните закони.

Той не вижда по какъв начин държавното управление ще може да овладее рецесията с цената на тока.Цената на електрическата енергия се намира в продукцията, която купуваме всеки ден, инфлацията пораства, държавното управление дава обещание да помогне, само че инфлацията пораства всеки ден, а парите си стоят в електрическата енергия, акцентира Аталай.
 С мораториума изпращаме послания на бананова република, засегнат Рамадан Аталай Обновена
С мораториума изпращаме послания на бананова република, засегнат Рамадан Аталай

Правели се опити за източване на Фонда за енергийна успеваемост

Необходима е смяна, само че такава смяна, която всеки ден няма решение, не е нужна. Новият бюджет към момента закъснява, сподели Аталай и добави, че бюджетните процедури се приготвят още от май, юни и юли. Тогава какво са правили служебните министри, запита депутатът от Движение за права и свободи.

" С или без помощта на държавното управление инфлацията пораства ", безапелационен бе Аталай.

За вчерашния митинг на " Възраждане " и щурма на Народното събрание, Аталай съобщи, че митинг с експанзия към този момент допуска, че тези, които са излезли на митинга, не са уверени в правотата си. Вчерашният митинг за Рамадан Аталай е непредвидливост и действително е лишаване правото на независимост на близък на фона на петата вълна на ковид.
 От „ Възраждане “ са поискали комисия да излезе със мнение до 10 дни
От „ Възраждане “ са поискали комисия да излезе със мнение до 10 дни

По думите му митингите ще продължат и ще бъдат доста по-интензивни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР