Имаме удоволствието да споделим някои вълнуващи новини относно Benelli TRK

...
Имаме удоволствието да споделим някои вълнуващи новини относно Benelli TRK
Коментари Харесай

Benelli TRK 702X – мигновен успех - видео

Имаме удоволствието да споделим някои вълнуващи вести по отношение на Benelli TRK 702Х, който реализира незабравим триумф на италианския пазар. Само месец след стартирането му на пазара, адвенчър мотора сграбчи купата за най-продаван мотор в Италия през септември, с 1000 регистрирани мотора. Това незабавно подрежда модела измежду Топ 30 най-продавани двуколесни за 2023.

Като формален представител на марката за страната, няма по какъв начин да не бъдем горди с това достижение и оставаме сигурни, че TRK 702X ще повтори този незабравим триумф и на нашия пазар. Моторът има всички качества, които резонират измежду мотоциклетистите в цяла Европа. TRK 702X е напълно авантюристичен мотоциклет. Той е извънредно еластичен, чевръст и маневрен – планиран да се оправя с всевъзможен вид терени.

Двигателят му е 2-цилиндров, 4-тактов с течно изстудяване. Обемът му е 698 куб.cм, а оптималната мощ е 51,5 кВт (70 к.с.) при 8000/мин – изцяло задоволителна за подобен вид машина.



Той е планиран и направен напълно в Пезаро (Италия) и се отличава с неповторим и различим дизайн. Гладките и динамични линии предават на TRK 702X нападателен темперамент със мощно изразена еднаквост. А цветовете, в които се предлага са просто неповторими – Anthracite Grey, Forest Green, Dune Sea и Moon Grey.

Фарът на мотора е с двоен LED модул, седалката е висока и комфортна, а вместимостта на резервоара е огромна – великодушните 20 литра. Няма по какъв начин да не споменем и ниският разход на гориво за машина от подобен диаметър – единствено 4,6 л. на 100 км.

Benelli TRK 702X е разполагаем в България и може да бъде прегледан и изведен на Тест Райд в нашия шоурум – Мотопойнт (гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92). Нашите експерти ви чакат всеки работен ден от 9ч до 18ч и в събота от 10ч до 16ч.

Освен моторите на Benelli, в Мотопойнт ще намерите и най-новите модели максискутери от Kymco, в това число и най-мощният триколесен скутер CV3 – 550 cc. А за цялостна екипировка от глава до пети се доверяваме на каски за мотор от японския производител Arai и мотоекипировка от RST, които са на специфични есенни цени.

https://youtube.com/shorts/pqxs3tl1A_g?si=0VOXNCD4xR1yYdDN
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР