Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори и се надявам

...
Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори и се надявам
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Имаме съмнения за фалшифициране на последните избори

„ Имаме подозрения за подправяне на последните избори и се надявам органите и прокуратурата да се самосезират “, съобщи на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Показахме разминавания сред протокола от машината и протокола от броене на разписките. Разликите са от по 5-6 гласа, само че си представете какъв е общият резултат при 12 000 секции. “ - уточни Нинова.

„ Свидетел съм на диалога, в който Кирил Петков пристигна и сподели „ Оттеглете закона и ще ви предоставим и на вас кодовете “, добави тя.

Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да поддържа мандат на ГЕРБ, а от „ Продължаваме промяната “ не са си взели поучения и слагат ултиматуми и условия - желаят отдръпване на измененията в Изборни кодекс.

Досега договаряния за държавно управление с партията на Кирил Петков и Асен Василев не са водени. Нинова уточни, че въпреки всичко има очаквания за кабинет.

„ Във вторник ще разгледаме бюджета за 2023 година. Ние имаме оферти за повишение на приходите, битка с инфлацията и преодоляване на цените. Искаме минималната работна заплата да стане 850 лв., предложили сме два разновидността за преизчисляване на пенсиите и младежка политика за млади фамилии “, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР