Имаме полиция гаспачо, това каза американската депутатка в Камара на

...
Имаме полиция гаспачо, това каза американската депутатка в Камара на
Коментари Харесай

Депутатка от САЩ: Имаме полиция гаспачо

" Имаме полиция гаспачо ", това сподели американската депутатка в Камара на представителите Марджъри Тейлър Грийн (долната камара на държавния парламент във Вашингтон) по  време на изявление пред телевизионния канал  One America News.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 180
Законодателката от щата Джорждия насочи рецензии към следствието, провеждано от ръководителя на Камарата на представителите Нанси Пелоси на размириците в Капитолия от 6 януари 2021 г.  " Не стига, че пандизът в окръг Колумбия (столицата на страната и регионът към нея ) се е трансформирал в ГУЛАГ (системата от руски лагери, употребена за затваряне на политически опоненти), в този момент имаме и полиция гаспачо, която шпионира депутатите от Камарата и други парламентаристи за тяхната законодателна активност и елементарни жители на страната ", съобщи тя.

Медията означи, че парламентаристката от щата Джорджия е желала да каже ГЕСТАПО (политическата полиция на Нацистка Германия), само че вместо това е произнесла названието на испанската студена чорба.

Грийн е измежду най-яростните последователи на Доналд Тръмп. Тя стана известна с това, че започва подписка за започване на процедура по импийчмънт на Байдън на 21 януари 2021. Четиридесет и шестият президент на Съединени американски щати встъпи в служба ден по-рано.

Искането на Грийн за отстраняването  на президента от власт не бе подкрепено от нейните сътрудници и процедурата бе спряна.

 
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 180  Байдън оставя на министерството на правораздаването да реши какви последици да има за Тръмп поради щурма на Конгреса Байдън оставя на министерството на правораздаването да реши какви последици да има за Тръмп поради щурма на Конгреса  Байдън: Тръмп е опасност за демокрацията в Съединени американски щати Байдън: Тръмп е опасност за демокрацията в Съединени американски щати  Байдън ще призове американците да отхвърлят лъжите на Тръмп по случай годишнината от щурма на Капитолия Байдън ще призове американците да отхвърлят лъжите на Тръмп по случай годишнината от щурма на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР