Имаме огромна армия от знаещи и можещи в ГЕРБ. Това

...
Имаме огромна армия от знаещи и можещи в ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Борисов: Имаме огромна армия от знаещи и можещи в ГЕРБ

Имаме голяма войска от знаещи и можещи в ГЕРБ. Това сподели водачът на политическата партия ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, който дружно с членове на партията и претенденти за народни представители от обединението от партии (КП) ГЕРБ-СДС се срещна със симпатизанти в Ловчанското читалище „ Наука – 1870 година “.

По думите на Борисов силата е в армията. „ Има значение и водачът, дали са двама, дали са седем, само че армията се състои в тези хора “, сподели той и уточни претендентите за народни представители от КП ГЕРБ-СДС в 11-и МИР-Ловеч.

„ Брутално през тези две години се отнасяха с нас, нямаше кой различен да оцелее, с изключение на ние, тъй като силата е нашата уязвимост. Прекалено сме мощни, доста са хората, които ни имат вяра ", уточни водачът на ГЕРБ. 

Той добави, че, в случай че след още едни избори не се направи държавно управление, ще е наказване за този, който ще ръководи.

" Този път сме длъжни България да има устойчиво държавно управление ", съобщи лидерът на листата Николай Нанков. Той пое ангажимент, в случай че КП ГЕРБ-СДС ръководи, да се откри главен структуроопределящ вложител за Ловешка област.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2079859755544769
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР