Имаме немалко примери за деца звезди, чиито животи са били

...
Имаме немалко примери за деца звезди, чиито животи са били
Коментари Харесай

Братът на Маколи Кълкин проговори за тежестта на славата, която е разбила семейството му

Имаме значително образци за деца звезди, чиито животи са били помрачени от славата, само че Маколи Кълкин е един от образците, които ни демонстрираха в цялостна мощ сериозността на казуса и една от тъмните страни на шоубизнеса.  Малкото русокосо момченце с ангелско личице, което всички заобичаха след излизането на филмите от поредицата " Сам у дома " се трансформира в избухлив юноша с пороци, в чието проваляне светът се беше вторачил, сякаш продължаваше да гледа филм. 

Днес Кийрън Кълкин, братът на Маколи, който също има изяви в киното, си спомня за ранния спринт на брат му към международна известност и за това по какъв начин се е отразила славата на фамилията му. 
                             

В изявление за Esquire 40-годишният Кийрън приказва за това как Маколи, единствено на 10 години, се трансформира във феномен след ролята си в коледната класика от 1990 година „ Сам у дома “. Кийрън описа, че и седемте му братя и сестри също са се пробвали да стъпят в Холивуд, само че 42-годишният Маколи е този, който го е направил пръв и то с стремглава скорост.

" Горкият той. Беше дребен и трябваше да се опита да одобри това равнище на известност като действителност. “ – сподели Кийрън. 

Кийрън показа, че макар избухналата известност след единствено един филм, нищо друго не се е трансформирало за Маколи , защото нещата останали относително естествени вкъщи и в учебно заведение. Но отвън домашната среди и учебно заведение нещата станали направо странни – от хора в заведения за хранене, които забелязвали брат му, до шофьори на такси, който ги последвал до у дома.
                             

„ Дори по това време, като дете, си припомням, че си мислех: „ Това е гадно за него “ , споделя Кийрън.

Кийрън, който се появи в „ Сам у дома “ като подмокрящия леглото братовчед на Кевин (героя на Маколи), когато беше на седем години, сподели в „ Късното късно шоу с Джеймс Кордън “ още през 2020 година, че е толкоз е не запомнил за сюжета, че нямал визия, че филмът е концентриран към огромния му брат. „ Дори не знаех защо става въпрос във кино лентата, когато го правехме, тъй че беше пресен, напълно нов филм, когато го гледах “, изясни той.

Малкият Кийрън не само, че не знаел сюжета на кино лентата, само че даже не осъзнавал, че по-големият му брат е звездата.

„ Във кино лентата има една част, в която едно от децата не го преброяват вярно и той споделя: „ Чао, донесете ми нещо френско! “ Мислех, че филмът е за това дете. [...] И имаше смисъл, когато го видях. Спомням си, че го гледах в киното на премиерата и умирах от смях и си споделих: „ О, това има смисъл, тъй като Мак беше на снимачната площадка от самото начало. “ – споделя Кийрън. 

Още през декември 2021 година Кийрън приказва с журналистката Тери Грос от NPR в предаването  " Fresh Air " и също описа за това, че е бил очевидец на това какъв брой токсична е станала славата на брат му. 
                             

„ Беше много откачено. И мисля, че това, което хората от време на време не съумяват да си спомнят, също е, че той е бил дете. Той в действителност не е избрал това. Това е нещо, което му се е случило. И мисля, че когато си дете, явно нямаш инструментите да се оправиш с нещо сходно. " – каза Кийрън тогава.

„ Аз трябваше да изпитам това от втора употреба като дете. Така че за себе си постоянно съм знаел, че това не е нещо, което човек би желал да преследва. Славата не е доста хубаво нещо. Няма анонимност, извънредно е. Имам другари, които са доста известни. Те не могат да вървят по улицата, без няколко души да ги спрат. Забравете да се пробвате да се качите на аероплан. Това е неуместно. Те не могат да излязат на ресторант с другари, тъй като хората ще дойдат на масата и ще кажат: „ О, в никакъв случай не върша това “ или „ Извинете, че ви преустановявам “. [...] Това е методът, по който виждам на нещата. Всеки рационален човек не би, не би могъл, да огледа славата и да каже: „ Искам това! “ – сподели също Кийрън в ефира на  " Fresh Air ".

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР