Имаме мафия, която е в сърцето на българската държава. Мафия,

...
Имаме мафия, която е в сърцето на българската държава. Мафия,
Коментари Харесай

Христо Иванов за ЦУМ-гейт: Имаме мафия, овладяла българската държава /видео/

Имаме мафия, която е в сърцето на българската страна. Мафия, която е овладяла прокуратурата. Мафия, която е овладяла Висшия правосъден съвет. Това изясни съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в обществените мрежи. Коментарът му е във връзка ЦУМ-гейт.
„ Можете да мислите каквото си желаете за това, че съм бил министър на Борисов, само че аз желаех да огранича властта на основния прокурор. Бях всеки ден в спор с Пепи Еврото и с Цацаров “, разяснява Иванов.

Аферата " ЦУМ-гейт " отбелязва срещата сред трима души в офиса на предприемача Георги Гергов през 2017 година Освен самия Гергов, участници в срещата са тогавашният основен прокурор Сотир Цацаров и предприемачът и издател на вестник " Сега " Сашо Дончев. Офисът, в който е протекла срещата, е ситуиран в ЦУМ.

Дончев твърди, че по време на диалога се е почувствал застрашен от Цацаров, който му е желал пояснение за публицистичната политика на „ Сега “. Съдебните инспектори обаче не откриха данни за нарушавания на Сотир Цацаров. Три години по-късно излиза наяве, че проверяващите са приели за достоверна позицията на тогавашния основен прокурор, макар че той е отказал да им спомага.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР