Имаме хроничен проблем с българските специални служби. По време на

...
Имаме хроничен проблем с българските специални служби. По време на
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Неутралитетът в такава война винаги обслужва агресора

Имаме продължителен проблем с българските специфични служби . По време на дългото ръководство на Бойко Борисов службите за сигурност бяха приспани, тъй като, в случай че бяха дейни, още тогава щяха да разкрият корупционните схеми на Борисов... Към този миг те нямат потенциал да събират надеждна информация по отношение на Русия. Проникването на съветските специфични служби в българските е доста надълбоко . И то не е толкоз поради събиране на класифицирана информация, а по тези канали да се подава дезинформация, с цел да бъде заблуждавано българското управление “.
Това сподели пред БНР Атанас Атанасов, зам.-председател на Народното събрание, водач на ДСБ и съпредседател на „ Демократична България “.

Според него прокуратурата би трябвало да ревизира и разследващите служби, освен ДАНС :

„ Това, че прокуратурата реагира по този метод в ДАНС, не е учудващо. Прокуратурата води война с страната . Историята с Борисов е многоаспектна, само че прокуратура споделя, че няма доказателства, е, да, обаче другите институции споделят, че в бюджета ги няма 556 млн. лв. “.

По думите му корупцията е главен прийом, откогато свят светува, за рекрутиране на агентура, а „ руснаците са доста ефикасни в това отношение “ .

В предаването „ Неделя 150 “ Атанасов предвижда, че ще се събере болшинство за поддръжка в Народното събрание на военна помощ за Украйна :

„ В тежки обстановки, когато има война на 300 км от България, би трябвало да се демонстрира храброст . Политиците би трябвало да застанат на първа линия и да вземат решения. България е член на НАТО и Европейски Съюз. Заставаме на позицията, че неутралитетът в такава война постоянно обслужва агресора . Жертвата би трябвало да бъде подкрепена. Трябва да проявим взаимност и да подкрепим украинския народ в борбата му за неговата самостоятелност “.

Интервюто с Атанас Атанасов можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР