Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с

...
Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с
Коментари Харесай

Живко Тодоров : Имам своята мечта Стара Загора да бъде модерна, подредена, с добра инфраструктура и перспективна за младите

" Имам своята фантазия Стара Загора да бъде съвременна, подредена, с добра инфраструктура, сигурна и перспективна за младежите ". Това съобщи по време на среща с жители претендентът за кмет на ГЕРБ за Стара Загора и доскорошен кмет Живко Тодоров. Той показа концепциите си за бъдещето на общината, съобщи Българска телеграфна агенция.

Срещата стартира с ретроспекция на миналите три мандата като кмет.

„ Никога не съм се смятал за незаместим или съвършен в работата си. Всеки човек носи своите преимущества и дефекти. Но знам едно - всичко, което съм правил до този миг, е било със сърце и с доста упоритост и хъс за Стара Загора. Във времето осъзнах, че един кмет постоянно ще бъде в състояние от “осанна ” до “разпни го ”. Знам и това, че досието с решените проблеми сигурно е по-малка от тази с нерешените, само че си припомням и какъв беше градът ни преди 12 години “, сподели пред присъстващите Тодоров и показа бъдещи начинания за развиване на града.

Сред целите ще бъде основаване на общинска правна стратегия за дами и деца, потърпевши от принуждение, както и приготовление и приемане на Наредба за поощряване на гении и основаване на общински фонд за подкрепяне на стартъп хрумвания.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР