Имам сигурни данни, че Кирчо и Кокорчо (бел. авт. –

...
Имам сигурни данни, че Кирчо и Кокорчо (бел. авт. –
Коментари Харесай

Каракачанов: Кирчо и Кокорчо готвят национално предателство за 24 май /видео/

Имам сигурни данни, че Кирчо и Кокорчо (бел. авт. – Кирил Петков и Асен Василев) се готвят след средата на месец май, тази година, във връзка на 24 май, който сякаш дружно ще честваме със Скопие – да създадат компромис и да сменят българската политика. Това съобщи във видеообръщение почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Мога да му подсигурявам, че посрещането на Шипка ще му се види едно доста прелестно развлечение, тъй като уверен съм, че българският народ ще го посрещне не със снежни топки. Уважаеми българи, това е подигравка! Затова бъдете нащрек!, прикани Каракачанов.

Ние, българите, няма по какъв начин да се съгласим, че да продадеш историята на България, да се откажеш от националното самоопределяне на Гоце Делчев, и то посмъртно, в името на това да се харесаш на своите спонсори от чужбина и да пуснеш Скопия в Европейски Съюз, е национално изменничество. Едно национално изменничество, което ще бъде равно и ще подреди Кирчо и Кокорчо в редичката до комунистическия водач Георги Димитров, сподели Каракачанов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР