Имам притеснение, че това служебно правителство изпълнява програма на ГЕРБ.

...
Имам притеснение, че това служебно правителство изпълнява програма на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Христанов, ПП: Имам притеснение, че служебното правителство изпълнява програма на ГЕРБ

Имам терзание, че това служебно държавно управление извършва стратегия на ГЕРБ. Това съобщи за предаването " Офанзива " по NOVA NEWS депутатът от " Продължаваме Промяната " Иван Христанов.

Той разяснява и тематиката с машинното гласоподаване. " Беше безсрамно това, което се случи с хартиените бюлетини. Най-големите печеливши от връщането на хартиените бюлетини са ГЕРБ и Движение за права и свободи, кой е излъгал Българска социалистическа партия, че могат да завоюват нещо от това, не знам ", сподели той.

Относно бюджетния въпрос Христанов бе безапелационен. " Служебното министерство на финансите стъпва на извънредно несъответстваща макроикономическа прогноза, която ГЕРБ поддържа. Целта е да се сътвори чувство за апокалипсис, само че подобен няма. Ще се въздържаме от искане на оставки на служебните министри, само че ще пожелаваме отговори ", закани се някогашният зам.-министър на земеделието.

Според него Велкова би трябвало да отговори дали се плануват пари за самолети " Грипен ". " По време на диалозите ГЕРБ се страна деструктивно. " Не видяхме кой знае какъв брой принос по тематиките, Добрев и Атанасова си играха на положително и неприятно ченге. Имаме спор в метода на основаване на бюджет. Този на ГЕРБ е прекомерно закостенял, до момента в който този на Василев сочи да гледаме цифрите, както ще бъдат. Данните за предходната година и за първите 6 месеца на тази са позитивни, няма по какъв начин да избягаме от тях ", акцентира той.

По думите му евроатлантическите тематики са били вкарани в Народно събрание, с цел да основат усещането, че Политическа партия и ГЕРБ могат да намерят общ език. " Не можем да си затворим очите за корупцията. несъмнено, ще си приказваме с тях за 16-те политики. Бихме ги подкрепили за техните оздравителни процеси. Изключително тежко е да защитаваш публични ползи, нарушени със стотици милиони и да не знаеш дали институциите, които би трябвало да ти оказват помощ, ще бъдат там ", показа Христанов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР