Имало едно време едно момче, чиито цели се простирали далеч

...
Имало едно време едно момче, чиито цели се простирали далеч
Коментари Харесай

Имало едно време един Кристиано...

Имало едно време едно момче, чиито цели се простирали надалеч зад границите на родна Португалия. Едно момче, което се събуждало и заспивало с мисълта за футбол. Едно момче, което едвам на 12 години бива трансферирано от Насионал в Спортинг Лисабон. На 14 години взема решение да приключи образованието си, с цел да се посвети напълно на магията, наречена футбол. Застига го непредвидена болест – сърцето му го предава. Сърце цялостно с обич към топката, тревата, улицата, асфалта, терена. Той взема решение да спре с футбола с избран интервал от време, устоя едвам 3 или 4 месеца. Взима решението да се подложи на интервенция, която в последна сметка се оказва сполучлива, той се връща на терена единствено няколко дни по-късно и приказката има своя благополучен край. Но това е единствено началото.

Приказката за Кристиано Роналдо е история за смелостта, упоритостта, отдадеността и силата. С приказката за живата легенда на футбола заспиват всяка вечер милиони деца по света. След безбройните самостоятелни и групови оценки това може би е най-скъпоценната премия за нападателя, посветил живота си на футбола.

И по този начин през днешния ден Sport Bible ни върна близо 15 години обратно, с цел да ни покаже по какъв начин е изглеждал към момента прохождащия в европейския футбол Роналдо.

Също по този начин от изданието ни припомниха обещанието, което самичък на себе си е дал португалеца:

"На 15 години споделих на моите съотборници, че ще стана най-хубавия футболист в света. Те просто ми се присмяха ", споделя самият CR7.

Cristiano Ronaldo: "At 15-years old, I told my teammates that I would become the best player in the world. They just laughed. "

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on Oct 17, 2017 at 11:21am PDT

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР