Имало е наистина някаква история между Антон и Георги Парцалев,

...
Имало е наистина някаква история между Антон и Георги Парцалев,
Коментари Харесай

Жената на Антон Радичев призна за връзката му с Парцалев: Имало е наистина някаква история между тях, но тя е в миналото

" Имало е в действителност някаква история сред Антон и Георги Парцалев, само че аз я оставям по този начин, както е била. Тя е в предишното ", разяснява за " България Днес " Емилия Боянова, половинката на Антон Радичев. Така тя за първи път призна обществено за " огромната дружба " сред именития комик и неговия по-млад сътрудник. Парцалев е подал ръка на Радичев при започване на театралната му кариера, разказваха през годините хора от гилдията.

Актьорът и поетесата живеят от години под един покрив, само че новината за формалната им сватба се оказа към този момент мощно пресилена. Позволили са си къса почивка в Созопол, тъй като новият сезон чука на вратата, а с него и професионалните им задължения.

 Георги Парцалев подал ръка на младия си сътрудник

Георги Парцалев подал ръка на младия си сътрудник

" Аз се занимавам с образуване на концерти и арт събития, три години нямахме работа поради пандемията, само че още през септември със сина ми се посвещаваме на бизнеса. Друг път си позволявахме повече екстри през лятото, само че в този момент се постанова да се лишим от тях ", показа спътницата на Радичев.

И на плажа обаче тя не изоставя подготовката на новата си стихосбирка. Там нямало да има стихотворение, отдадено на обичания й мъж, тъй като по думите й това не било в нейния жанр. Въпреки това Боянова призна, че " постоянно би занесла на Антон студена бира на плажа ". Бизнес дамата довери, че " Оркестър без име " е един от обичаните й филми. Затова с наслада би повторила сцената с бирата в живота, само че " Антон към този момент не пие, пази се ", разясни Емилия Боянова.

Поетесата добави, че Антон Радичев загърбил бирата след прекаран нелеко Коронавирус.



" Боледувахме и двамата, не беше елементарно, наложи се да се възвръщаме ", оплака се Боянова.

Приятелката на ветерана на Народния показа още, че планува и музикално-поетичен театър след излизането на стихосбирката си.

 Антон Радичев към този момент не пие бира в живота

Антон Радичев към този момент не пие бира в живота

Тя обаче не посочи дали Радичев ще се включи в спектакъла, или ще ръкопляска от публиката. " Нека към този момент го запазя в загадка, само че несъмнено имам поради някои артисти ", сподели Емилия Боянова.

Преди няколко месеца обаче арт двойката претърпя приключение. Крадци нападнаха къщата на Боянова в столичния квартал " Овча купел " и по тази причина двамата сложиха СОТ. Това е съществено перо в бюджета, а звездата от " НЛО " към момента не е получил наградата за имунизация.

" Имам доста тела и не мога да се имунизирам ", сподели пред медиите известният комедиант.

Стоянка Мутафова: Те живееха в една квартира



Преди десетина години легендата на БГ комедията Стоянка Мутафова загатна в изявление, че Георги Парцалев и Антон Радичев са делели една квартира.

 Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова

Това е било в зората на кариерата на бъдещата звезда от " НЛО ", посочи Госпожа Стихийно злополучие.
Тогава Радичев побърза да отхвърли думите на популярната си колежка. " Бяхме единствено другари ", акцентира ветеранът на Народния.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР