Имаха добри резултати, но по наше мнение слушалките, които нямат

...
Имаха добри резултати, но по наше мнение слушалките, които нямат
Коментари Харесай

Спестете над 50% отстъпка от Beats Studio3 Noise Canceling Headphones днес в Amazon

Имаха положителни резултати, само че по наше мнение слушалките, които нямат функционалност за шумопотискане, към този момент излизат.

Потискането на шума е една от тези функционалности, които трансформираха играта вечно. Бихте ли си купили мобилен телефон, който към този момент няма вградена камера? Ние не мислим по този начин. Това към този момент не е бъдещето, в този момент е норма.

След като задоволително забележителна част от популацията се качи на аероплан с шумопотискащи слушалки и свидетелства пред приятелите и фамилията си за голямата бездна в качеството сред техния опит и опита на техните другари, притежаващи общоприети слушалки, цялото нещо беше зашито.

Нещо, което обаче в никакъв случай не излиза от мода? Страхотна договорка, като тази за безжичните слушалки Beats Studio3 с шумопотискане на ухото, се предлага с 52% отстъпка през днешния ден от Amazon, най-ниската им цена за годината.

Насладете се на първокачествен тон, оптимален комфорт и чисто адаптивно шумопотискане, което интензивно блокира външния звук да не пречи на вашето слушане, всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР