Има значително засилване към услугите на интериорния дизайн – ако

...
Има значително засилване към услугите на интериорния дизайн – ако
Коментари Харесай

Архитект: Има значителен интерес към услугите на интериорния дизайн, все повече хора държат на комфорта у дома

Има доста усилване към услугите на интериорния дизайн – в случай че преди беше по-скоро висок клас, по-късно междинен, то сега даже има клиенти в напълно невисок клас, които желаят да им е хубаво у дома и да се усещат добре. Това сподели в изявление за утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ проектант Елина Малинова – притежател на компания за интериорен дизайн.

" Все повече хора намират смисъл в това да си наемат дизайнер, без значение от техния бюджет за обзавеждане, тъй като виждат какво се случва, в случай че не си наемат, и резултатите не са задоволително положителни. Всеки желае най-хубавото за себе си и от ден на ден хора виждат, че това е метода да го реализиран “, сподели още тя.

По думите й излиза наяве, че потреблението върви единствено нагоре, без значение от множеството рецесии и инфлацията. Според нея всички желаят да живеят в по-добра среда и по-голям комфорт изключително след многото прекарано време вкъщи.

Архитект Малинова изясни и кои са цветовите трендове тази година: " Тази година, както и предходната, се обръщаме към цветовете, които идват от природата, като се допълват с малко по-ярки цветове – като синьо и зелено в малко по-ярката им гама. Все още обаче се залага на по-неутралния цветови диапазон, към този, който не е толкоз самоуверен “.

Относно мебелите и аксесоарите тя уточни, че би трябвало да са функционални и комфортни.

" Все повече навлиза наклонността за по-меки форми, по-малко ръбове, по-овални и естествени форми, които също способстват за повече уют и успокоение на жителите на дома “, разясни проектант Елина Малинова.

Тя акцентира, че не всеки път модерното е функционално и обзавеждането би трябвало да е уравновесено. Нейната рекомендация към новодомците е да заложат на по-функционалните неща, тъй като ремонтите нормално водят до стрес.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР