Има закони, които трябва да се приемат от това Народно

...
Има закони, които трябва да се приемат от това Народно
Коментари Харесай

Радев: Ако партиите са единодушни, че желаят избори веднага, няма проблем

Има закони, които би трябвало да се одобряват от това Народно заседание в този момент, а не от последващо през лятото. Това разяснява пред публицисти във Враца президентът Румен Радев, който взе участие в церемонията по откриването на нов цех за автомобилни съставни елементи.

По думите на президента, в случай че партиите са единомислещи, че желаят избори незабавно, няма проблем.

По отношение на измененията в Изборния кодекс президентът уточни, че ще ги разяснява едвам когато законът е подготвен и пристигна за обявяване при него.

От думите му стана ясно, че консултациите за сформиране на държавно управление с „ Български въздход ” ще бъдат идната седмица.

Относно нападениетосрещу българския клуб „ Цар БорисIII ” в Охрид, президентът го дефинира като „ неприемлив вандалски акт “.

Според него държавното управление на РСМ и обществото там би трябвало да схванат, че пътят към Европейски Съюз минава през признаването на македонските българи.

Припомняме, че тази заран, 24 ноември, стана ясно, че клубът на гражданското съдружие " Цар Борис Трети " още веднъж е бил обект на нахлуване. По информация на дипломатическите представителства на България в Северна Македония по клуба е стреляно с огнестрелно оръжие

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР