Има висока степен на увереност“, че Обединеното кралство ще види

...
Има висока степен на увереност“, че Обединеното кралство ще види
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата снежни облаци ще замразят британците между Коледа и Нова година

Има „ висока степен на убеденост “, че Обединеното кралство ще види сняг през коледния интервал и макар че това не значи, че страната ще бъде покрита, на някои места могат да се чакат ветрове.

Нещата скоро ще станат по-студени и новите метеорологични диаграми демонстрират, че можем да стартираме да виждаме бялото да пада в ранните часове на сряда, 27 декември. Облаците ще покрият северен Уелс и Къмбрия, преди да се придвижат към Манчестър по-късно същата вечер.

Шотландия също няма да избяга, като в Пенините и Шотландските планини евентуално ще има сняг до дни. Преди това общият модел ще остане „ като цяло мек “, само че Коледа ще бъде студена, изключително на север, защото нещата стават студени от неделя. Тази седмица се чака да стане малко по-студена с напредването й и малко сняг може да падне по-ниски в северните региони, демонстрират данните от WXCharts.

„ Можем да кажем с висока степен на убеденост, че тази година ще бъде бяла Коледа “, сподели представителят на Met Office Греъм Мадж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР