Има възмездие, убиецът на Ангел Петров вече не е между

...
Има възмездие, убиецът на Ангел Петров вече не е между
Коментари Харесай

Катуница: Дочакахме възмездие за убиеца на Ангел

Има отмъщение, килърът на Ангел Петров към този момент не е сред живите. Така жителите на Катуница посрещнаха новината, че Симеон Йосифов, който прегази с буса си 19-годишния юноша на 23 септември 2011 година, е умрял в пловдивския затвор от инфаркт. Шофьорът, непосредствен до семейството на Кирил Рашков, бе наказан на 15 година отнемане от независимост. От тях изтърпял 7 година На 29 януари т.г. вечерта му прилошало в килията. До идването на лекаря на изолатора умрял.
"Не се веселя, тъй като моят наследник към този момент го няма. Нищо не е в положение да затвори раната ми ", сподели Атанас Петров, татко на починалия Ангел. Кметът на Катуница Красимир Юруков е безапелационен, че локалните хора в никакъв случай няма да не помнят и да простят случилото се. По думите му Ангел е бил огромен състезател, републикански първенец по карате. Във съдбовната вечер дъщерята на Рашков - Събка, повикала роми от "Столипиново ", с цел да сплашат жителите на Катуница, които се били надигнали против татко й. 
Дошлите обикаляли с колите си улиците и нападнали вуйчото на Ангел - Веселин Христов, с който цар Киро бил в спор. Завързало се меле. В него попаднал и младият каратист, който бил на открито с кучето си. Симеон Йосифов минал блъснал с микробуса си Ангел. Смъртта му възпламени протест в селото и провокира митинги в цялата страна. Ден по-късно Катуница се елементарни и със 17-годишния Павел Толев, чието болно сърце не устоя на мощното неспокойствие. Оттогава всяка година Катуница уважава паметта на двете момчета с шествия, пише  "24 часа ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР