Има толкова много начина да възбудите мъжа. Разбира се, че

...
Има толкова много начина да възбудите мъжа. Разбира се, че
Коментари Харесай

5 прости (но възхитително ефективни) начина да възбудите мъжа

Има толкоз доста метода да възбудите мъжа. Разбира се, че когато става въпрос за прибавяне на искра към вашия съкровен живот, са нужни двама. Но това не значи, че вие не можете да поемете водещата роля.

Добрата вест е, че множеството мъже не се нуждаят от комплицирани схеми, с цел да привлечете вниманието им и да донесете многообразие в спалнята. Често един елементарен жест, като носенето на провокативни облекла, е всичко, което е належащо, за възбудите индивида до вас и да му покажете, че имате интерес към него. Докато множеството дами се радват на единствено на романтиката, в леглото това не е задоволително, изключително за мощния пол.

Така че, в случай че търсите един или няколко разнообразни метода да възбудите мъжа, може да започнете с тези елементарни препоръки.

Поемете контрола заран.

Бъдете неговият човешки будилник. Ако знаете, че той би трябвало да стане в 7 сутринта за работа или друго събитие, събудете го по-рано с приятна изненада в леглото. След това му пригответе домашна закуска, с цел да го изпратите на открито. Бъдете сигурни, че по този метод денят му ще стартира уместно и той няма да има самообладание да се прибере вечерта за втори рунд.

Облечете се уместно.

Когато излизате на среща, може да облечете обичаната му рокля. Това може да е някоя, за която той ви е правил комплимент в предишното или може би такава, която той е купил за вас. Не забравяйте и съблазнително долни дрехи. След това нежно му кажете какво имате под тази рокля, до момента в който тръгвате за вечерята.

Шепнете в ухото му.

Ако сте на открито и нямате самообладание да се върнете вкъщи, с цел да прекарате известно време сами, прошепнете нещо провокативно в ухото му. Например може да кажете следното: „ Това празненство е скучно. Нямам самообладание да се махнем от тук и да останем уединено “. Бъдете сигурни, че по този метод ще предизвикате интереса му и той ще тръпне в очакване края на вечерта. Лесно е, нали…

Говорете му мръсно.

Всички знаем, че е значимо да бъдеш дама и благородник на обществено място, само че зад затворени порти няма нищо по-съблазнително от мръсни приказки. Най-добрият метод е да изразите своите усеща, потребности и стремежи по време на фамилиарност. Правейки това, освен ще усъвършенства преживяването, само че и ще информирате колегата ви какво ви харесва и по какъв начин да удовлетворява вашите интимни потребности.

Не е нужно постоянно да търсите толкоз разнообразни метода да възбудите мъжа – бъдете спонтанни.

Опитайте се да не изпадате в рутина с колегата си. Това значи, да не си пишете, да не се чувате или да не се срещате с него постоянно едновременно или на избрани места. Вместо това го изненадайте с текстово известие или телефонно позвъняване, когато той не чака.

Например, не живеете дружно и в случай че за вас и вашия мъж е типично да обменяте текстове първоначално и в края на всеки ден, може да го изненадате с леко провокативно текстово известие към обяд. Направете поръчка за гореща вечер след края на работния ден, само че не прекалявайте с директните подмятания. Опитайте да го провокирате, само че в това време не забравяйте и да останете загадъчни. Това ще го накара да брои часовете нетърпеливо, очаквайки да види какво сте му подготвили.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР