“Има такъв народ“ обвини БСП, Демократична България и Изправи се.БГ!

...
“Има такъв народ“ обвини БСП, Демократична България и Изправи се.БГ!
Коментари Харесай

ИТН смени плочата – останалите партии не искали разговор за политики

“Има подобен народ “ упрекна Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " Изправи се.БГ! Ние идваме! ", ченикога не са търсилиискрен диалог за политики, а единствено пътя към придобиване на постове и въздействие.В декларация, прочетена от коридорите на Народното събрание, Виктория Василева (ИТН) изясни, че останалите партии от самото начало са чакали диалог “кои министерства ще получат и кои регулаторни органи ще овладеят “.

Василева сподели, че представителите на тези три партии взели участие прекомерно официално в експертните договаряния с Има Такъв Народ.

“Не го получиха(разговор за постове)и няма да го получат от " ИТН ". Това ги докара до полуда ", се споделя в изказването, прочетено от Василева. Тя е заместник-председател на парламентарната група на Има Такъв Народ.

През последната седмица Слави Трифонов и Тошко Йорданов лансираха друга версия за проваления им опит да излъчат държавно управление. Първи Йорданов разгласи Демократична България и ИБГНИ в изменничество, тъй като Има Такъв Народ била постигнала съгласие с тях по политики, само че те не подкрепили кабинета.

Думите на Йорданов бяха повторени като ехтене от Слави Трифонов. Лидерът на Има Такъв Народ също упрекна другите партии в изменничество и изясни, че Има Такъв Народ са създали всички нужни взаимни отстъпки, само че без да е ясно какви взаимни отстъпки тъкмо са създали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР