Има такъв народ няма да участва в съставянето на правителство

...
Има такъв народ няма да участва в съставянето на правителство
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев обясни защо ИТН няма да участва в съставянето ...

" ИТН " няма да взе участие в съставянето на държавно управление с третия мандат, нито да го поддържа. За това бе безапелационен пред публицисти зам.-шефът на парламентарната група Ивайло Вълчев, предава " 24часа ".

Преди няколко дни първи съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов предложи отпред на третия кабинет да застане човек от " ИТН ". Той уточни като най-хубава кандидатура тази на председателката на Народното събрание Ива Митева. Ден по-късно тази концепция поддържа и съпредседателката на ИБГНИ Мая Манолова и даже надгради с концепцията Има Такъв Народ да дадат оферти и за няколко министри.

" Представете си, че през януари каните на рожден ден някакви хора, които питат кой различен ще пристигна, какво ще има за ястие, какво ще ти подарят и най-после - не, няма да дойдем, ще кажем и на другите хора да не идват. Изобщо вашият рожден ден през януари не е добра концепция. След това през декември същите хора идват при вас и споделят - искаш ли да си празнуваш рождения ден на моята дата. Нямаме изобщо база за разсъждения върху този въпрос ", безапелационен бе Вълчев.

Няма да влизаме в диалози за кабинет с третия мандат. Сега ни се предлага да създадем нещо, което можехме да създадем преди един месец с нашия мандат. Наистина не ни е ясна логиката, настоя още той.

На въпрос въпреки всичко нямали от Има Такъв Народ да премислят и да се явят на срещите, които водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова провежда за бюджета, той сподели: Поканата за актуализацията може би беше изпълнена с добър план, само че бюджетът се работи в комисията по финанси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР