Има такъв народ няма да подкрепи правителството, предлагано с втория

...
Има такъв народ няма да подкрепи правителството, предлагано с втория
Коментари Харесай

ИТН няма да подкрепи правителство с втория мандат

Има подобен народ няма да поддържа държавното управление, предлагано с втория мандат. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, представен от БНР.

Той изрази подозрение във опцията да се стигне действително до сформиране на кабинет с поддръжката на ГЕРБ-СДС и ПП/ДБ.

По думите му е прекомерно сюрреалистично основаването на подобен кабинет. Това което се случва е отвън рамките на морала, отвън рамките на здравия разсъдък, разясни той.

Йорданов запита Бойко Борисов и Кирил Петков на ротационен принцип ли ще се арестуват, като станат сътрудници. Той изрази песимизъм за това дали Асен Василев ще бъде номинацията за финансов министър, защото точно депутатът от ПП/ДБ бе упрекван от ГЕРБ за неприятното финансово положение на страната.

Не знам и Христо Иванов и останалите по какъв начин ще гласоподават с мафията - за мафията. Това е доста забавно. Не знам, ще гледаме и ще се забавляваме, сподели още Йорданов.

Припомняме, че Има Такъв Народ съобщи, че е подготвена да поддържа експертно държавно управление с първия мандат, само че в последния миг оттгегли поддръжката си.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР