„Има такъв народ (ИТН) за четвърти път в рамките на

...
„Има такъв народ (ИТН) за четвърти път в рамките на
Коментари Харесай

Георги Свиленски: „Има такъв народ“ за четвърти път събарят държавата

„ ИТН " (ИТН) за четвърти път в границите на година и половина събарят страната. Заради тях за четвърти път ще отидем на избори. Това разяснява в предаването „ Денят с Георги Любенов " на Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група (ПГ) на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, съобщи Българска телеграфна агенция.

Когато ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ ИТН " (ИТН) схванаха, че Бойко Рашков в действителност може да бъде определен за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), когато схванаха, че срокът за избор на ръководител може да стане пет дни и другата седмица да имаме работеща комисия, когато видяха Закона за КПКОНПИ, признат на първо четене, полудяха, съобщи социалистът.

По думите му " препъни камъка " за сформиране на държавно управление са били тези пет дни период за избор на ръководител на Комисията.

Бойко Рашков сподели, че не го е боязън, че има волята да се бори с корупцията. Винаги на тези постове са слагали подвластни хора, Бойко Рашков не е подобен човек. Затова ги е боязън, добави ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ".

Според Свиленски разделянето в обществото към този момент не е ляво-дясно, а тематиката, която разделя обществото, е битката с корупцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР