Има такъв народ“ де факто искат да хвърлят на парламента

...
Има такъв народ“ де факто искат да хвърлят на парламента
Коментари Харесай

Лорер обвини Слави, че хвърля държавата в хаос

„ ИТН “ де факто желаят да хвърлят на Народното събрание на боклука, а ние не можем да създадем промените, съобщи пред бТВ министърът на нововъведенията и растежа и водещ представител на " Продължаваме промяната " Даниел Лорер.

„ Ние преминахме през големи рецесии - при коронавирус те не излязоха от държавното управление, тъй като нямаме здраве, инфлация - те не излязоха от държавното управление, тъй като имахме проблеми в енергетиката и поради цените на силата, войната в Украйна - те не излязоха от държавното управление поради политиката ни към Украйна или към Русия. Решиха да излязат от държавното управление поради какво? Пътищата на България ", установи Лорер.

Той упрекна партията на Слави Трифонов, че желаят колосална цифра от 6 милиарда, които да бъдат изхарчени тази година за пътищата, и това е повода да хвърлят България в безпорядък. " Наистина недоумявам какво седи зад това ", оплака се министърът.

„ Българският парламент взема решение българския бюджет. Когато одобрихме бюджета за 2022 година, казахме ясно, че това е капиталов бюджет. Със сегашната актуализация споделяме ясно, че е за битка с рецесията. Този парламент е витално нужен на България, с цел да можем да преодолеем рецесията, с цел да можем да повишим пенсиите, по-късно да можем да продължим с енергийните ограничения за бизнеса и за семействата. Не забравяйте, че идва и Планът за възобновяване и резистентност ", напомни Даниел Лорер.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР