Има т.н. CO2 бонус от застрахователя Huk-Coburg за собствениците на

...
Има т.н. CO2 бонус от застрахователя Huk-Coburg за собствениците на
Коментари Харесай

Печелят се още пари с електрическа кола в Германия

Има тъй наречените CO2 бонус от застрахователя Huk-Coburg за притежателите на електрически коли. Какъв е той? Всеки, който продаде квотата за понижаване на парниковите газове за своя чисто електромобил, избрана от федералното държавно управление посредством Huk-Coburg, ще получи за тази година 350 евро. Тази услуга е самостоятелна от осигурителен контракт и е налична и за незастраховани клиенти.

„ Като най-големият осигурител на моторни транспортни средства в Германия, следвайки нашата телематична цена Eco Drive, в този момент стартираме различен съставен елемент за устойчиви услуги в бързо развиващият се сегмент на електро коли “ - изяснява доктор. Йорг Райнлендер, член на борда на Huk-Coburg - „ Във времена на възходящи разноски за подвижност, ние предлагаме спомагателна опция за икономисване или облага посредством продажба на лична квота за парникови газове “.

Общо сега Huk-Coburg застрахова към 130 000 електроколи, които са чисто електрически задвижвани, което го прави един от най-големите снабдители на застраховки за електроавтомобили на немския пазар. Клиентите на такива застраховки сега получават отстъпка от 10 % при сключването им за чисто електромобил.

Освен това има разширени преимущества при положение на претенция и отстъпки за стенни зарядни кутии. Всеки, който се интересува от продажбата на регистъра на квотите за парникови газове може да влезе в уеб страницата www.thg.huk-mobilitaet.de и да качи своя документ за регистрация на транспортно средство. След сполучлива инспекция от Федералната организация по околна среда се извършв заплащането, а квотата може да се препродава всяка година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР