Има режисьори, които без значение с какво ще се захванат,

...
Има режисьори, които без значение с какво ще се захванат,
Коментари Харесай

Когато Кристофър Нолан пресъздаде атомна експлозия

Има режисьори, които без значение с какво ще се захванат, ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да бъде прекарването в киното незабравимо.
 Oppenheimer, Килиън Мърфи и тийзър на кино лентата на Кристофър Нолан
Какво ли ще последва след 11 месеца и 16 дни

Интригуващ тийзър на Oppenheimer с Килиън Мърфи

И малко на брой са тези, които съумяват в действителност да го реализиран. Спокойно можем да кажем, че Кристофър Нолан е един от тях, а образците не са един или два. Е, " Тенет " не се оказа толкоз печеливш и добре признат, колкото му си искаше, само че това не го обезвери да се захване с нещо може би още по-предизвикателно.

Oppenheimer ще опише историята на един от хората, считани за бащата на атомната бомба - Робърт Опенхаймер, в чиято роля ще забележим един от обичаните ни артисти - Килиън Мърфи. А в актьорския състав личат имената още на Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър и Мат Деймън.

Но даже всички тези артисти не са толкоз впечатляващи, колкото методът на Нолан към кино лентата. По принцип режисьорът е прочут с това, че се старае да пресъздава екшън сцените и зрелищните резултати с колкото се може по-малко компютърно генерирани изображения, само че за Oppenheimer е надминал себе си.

В изявление за Total Film Кристофър Нолан споделя, че се е доверил на Андрю Джаксън за образните резултати, като неговата задача е била да откри метод да бъдат осъществени колкото се може повече от тях на процедура, а не посредством CGI. От дребни неща до пресъздаването на експлозия от атомна бомба, написа IndieWire.
 Tenet, Кристофър Нолан и взривяването на същински аероплан във кино лентата
Защо Кристофър Нолан е взривил същински аероплан

Tenet ще бъде нещо велико

Точно по този начин, Нолан и екипът му са се постарали всичко да бъде оптимално реалистично и нямаме самообладание да забележим крайният резултат. Oppenheimer би трябвало да се завърти по кината през юли 2023 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР