Има разпитани двама свидетели, които застават с имената си, не

...
Има разпитани двама свидетели, които застават с имената си, не
Коментари Харесай

Илиана Кирилова обвини Ивайла Бакалова, че търсила правна помощ

Има разпитани двама очевидци, които застават с имената си, не са анонимни или предпазени очевидци, които описват, че точно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с лицата Емил Писков и лицето Мартин Божанов-Нотариуса за правна помощ. Това разгласи ръководителят на Софийска градска прокуратура Илиана Кирилова пред публицисти преди съвещанието на Временната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса.

Илиана Кирилова отхвърли да уточни за кои очевидци става въпрос и дали това са семейство Арабаджиеви. Бакалова е разговаряла от непознат телефон с Нотариуса и е търсила правна помощ, посочи Кирилова.

Тя уточни, че лицата са обезпокоени (разпитаните очевидци, на които не бяха казани имената им - б.р.) след излъчването на записа от Антикорупционния фонд и Ивайла Бакалова им дала обещание и уверила, че няма да бъде излъчено нищо от записа. Действително не е било излъчено, само че има запис, в който се виждат лицата, чиито дом е посетила Ивайла Бакалова. Това, което гледаме от АКФ в дългата и по-кратката версия, не се виждат двете лица, добави Илиана Кирилова.

По думите ѝ има тъжба от Писков и Нотариуса в Софийска градска прокуратура (СГП) против Ивайла Бакалова. " Госпожа Бакалова е потърсила персонално Писков и след това е поискала да приказва с господин Божанов. Сигналът, който е подаден за това е, че тя е правила противозаконни записи ", посочи Илиана Кирилова.

Тя добави, че има запис, в който се виждат лицата, които са очевидци, а в самото лъчение на дългата и късата версия на АКФ - тези лица не се виждат. " Сега би трябвало да се ревизира има или няма операция в рязане на записа ".

Иначе Нотариуса се проверява за имотни измами.
 Веселин Денков проговори: Пратеници на спецпрокуратурата ме изнудваха
Веселин Денков проговори: Пратеници на спецпрокуратурата ме изнудваха

Ивайла Бакалова: Нотариуса споделяше, че би трябвало да станем кооперативни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР