Има проблем с управлението на страната и той е, че

...
Има проблем с управлението на страната и той е, че
Коментари Харесай

Харалан Александров разкри най-големия проблем на управлението у нас

Има проблем с ръководството на страната и той е, че то не е задоволително умерено със себе си, а ръководещите не знаят кой им е зложелател и кой сътрудник. Това показа пред Българска национална телевизия в собствен разбор на политическата обстановка общественият антрополог Харалан Александров.

Бойко Борисов и ГЕРБ към този момент са обект на възходящо предпочитание, а Нинова се държи като прелъстена и изоставена - отношението й показвало, че има пристрастеност. Има недостиг на легитимност, посочи Александров.
-->
Социологът Кънчо Стойчев пък счита, че властта се е разприказвала, а държавното управление е " обичайно ". Коалиционно съглашение няма да има, само че урокът по компромис го е изнесъл Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ държи ключа дали да го има държавното управление. Борисов печели време, сподели още Стойчев.



Проблемът на кабинета е, че би трябвало да разчита на едно несъществуващо болшинство, посочи той.

Кънчо Стойчев счита, че ГЕРБ ще успее да удържи позициите си на локалните избори, а ГЕРБ ще даде борба за София.

По тематиката за помощта за Украйна, която провокира не малко противодействия, Александров вижда, че не се изяснява добре проатлантическата теза. Добре е да се озаптят дивите пристрастености на политиците, поучава той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР