Има предложение, което гласи да се проверява всеки купувач и

...
Има предложение, което гласи да се проверява всеки купувач и
Коментари Харесай

Валери Симеонов: БСП са политически чалгаджии. Руският патриарх е съветско ченге с частен самолет

Има предложение, което гласи да се ревизира всеки покупател и договорка, които включват държавен дял. ЧЕЗ не е от стратегическо значение за страната, само че би трябвало да се защитят правата на жителите. В тази посока ще внесем промени в закона. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Цялостното изкупване на ЧЕЗ ще върне комунизма. Това може да го предложи единствено една партия като Българска социалистическа партия. Не би трябвало страната да взе участие в ръководството, само че би трябвало да има надзор върху бъдещи покупко-продажби с имущество. На нас ни би трябвало надзор и сигурност ", сподели още той.

"Редно е да опитаме да закупим няколко акции на ЧЕЗ. Нека да се види, че съгласно мен най-успешно държавно управление за 30 години, се грижи за жителите ", разкри Симеонов.

"Този, който е влезнал в дома на лекаря, в случай че питате мене, да го гръмнеш му е малко. Протестите бяха прибързани. Когато няма обстоятелства и доказателства не е хубаво да прибързваш и съдиш някого, с цел да го изкараш нарушител ", това съобщи вицепремиерът по тематиката за убийството на Жоро Плъха при опит за кражба от вкъщи на доктор Иван Димитров в Пловдив.

"ЧЕЗ желае да излезе и да си вземе парите, само че и сполучливо да се развива бизнеса по-късно. Когато една компания е продадена и по-късно банкрутира се хвърля леке върху старите притежатели. Никой в бизнеса не желае да има леке върху него. Нормално е от ЧЕЗ да желаят положително ръководство от тези, на които имат доверие. ЧЕЗ подсигурява, че няколко огромни европейски банки стоят зад това, че компанията на Върбакови е сигурна, добра и лоялна. Гинка Върбакова не лъже, че е крайния покупател и, че има постоянен финансов тил. Не знам какво се пробват да създадат от политическите чалгаджии от Българска социалистическа партия ", съобщи Валери Симеонов.

" Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила няма никакво морално право да мърда от стола си. Не и до момента в който хората не схванат, че тя не би пипнала нито една стотинка от тази продажба и е един добър министър. Настоявам и я апелирам да остане на поста си ", моли вицепремиерът.

"Виждам, че има ялови напъни от Българска социалистическа партия да разбъркат нещата в страната. Няма заможност и смисъл в тези митинги, няма причини ", сподели Симеонов по тематиката за днешните митинги против договорката на ЧЕЗ.

"Руският патриарх Кирил не е слязал от небесата и не е фаворит на Исус Христос. Има 14 милиарда $ от внасяне на безакцизни цигари и 4 милиарда от безакцизно вино. Същият този има и частен аероплан. Това не е източноправославен свещеник, а руско ченге ", приключи Валери Симеонов по тематиката за изявлението на съветския патриарх, че ролята на Русия в Освобождението на България се размива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР