Има организационен център зад протестите в страната, смята Тома Биков

...
Има организационен център зад протестите в страната, смята Тома Биков
Коментари Харесай

Тома Биков: Има организационен център зад протестите в страната

Има учредителен център зад митингите в страната, счита Тома Биков от ГЕРБ. Той предвижда, че европейските избори ще бъдат изгубени от опозицията и това ще подсигурява четиригодишен мандат на държавното управление на ГЕРБ и "Обединени патриоти ".

Тома Биков беше помолен да разяснява днешното телевизионно изявление на министър-председателя Бойко Борисов, в което той декларира, че няма причина държавното управление да подава оставка и показва вяра митингите да престанат, откакто цените на горивата падат.

"Да, има хора, които не са удовлетворени, това е обикновено, само че явно има организация, има учредителен център, ядро и то си проличава ", сподели Биков на журналистически въпрос дали има платени протестиращи. Виждат се и хората, които са в този център - част от тях са престъпно проявени, уточни той.

Има заинтригувани хора, които целят дестабилизация на страната. Някои от тях са снимани, хора с прякори, част от тях с престъпно минало, не мисля, че това са хората, които ще решат казуса на България, сподели Биков, представен от Българска телеграфна агенция. Той даде образец, че в Перник е бил задържан Бирмата и прикани да се ревизира дали част от тези хора, които стачкуват, са имали връзка с Цветан Василев през годините.

Относно възможни рокади в кабинета, Биков разяснява, че такива се случват доста постоянно. По думите му всеки министър носи лична отговорност и когато има нужда от промяна, никой не е безконечен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР