Има опасност младите хора отново да бъдат излъгани от появили

...
Има опасност младите хора отново да бъдат излъгани от появили
Коментари Харесай

Евгений Михайлов огласи как Петков и Василев ще излъжат младите хора

Има заплаха младежите още веднъж да бъдат излъгани от появили се нови месии, от сладко говорещи и усмихващо обещаващи ярко бъдеще хора с черни костюми и разкопчани бели ризи. Това сподели пред „ “ Евгений Михайлов, член на Инициативния комитет, издигнал кандидатурите на проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент.

Според него неподготвеността на обществото и умишлено създаваното съмнение към всичко в България през последните десетилетия са едно от най-хубавите оръжия на подмолните играчи от Държавна сигурност.

„ Държавна сигурност, част от ударния наказателен отряд на Българска комунистическа партия, управлявала България до 1989 година и оповестена за незаконен режим през 2000-та година, са хората, които не престават да дърпат конците, познавайки добре народопсихологията, която са възпитавали или изкуствено култивирали, трансформирали в продължение на 45 години обичайния български дух и темперамент в ГМО артикул на измислената международна гражданска война и победа на комунизма.

Тези хора знаят, какво правят и тук е най-голямата заплаха. А те са пред очите ни.

В Инициативния комитет, издигнал Румен Радев, 27 от 100 души са сътрудници и чиновници на Държавна сигурност - репресивният уред на комунистическата партия. Близо 50% са от номенклатурния уред на Българска комунистическа партия. Тези хора се показват за цвета на нацията. Обявяват, че са честни, а всички, които не мислят като тях и не са били част от тези репресивни служби, са нечестни и са от бурените на нацията “, добави Евгений Михайлов.

Много добре би трябвало ди си създадем сметка, дали желаеме този транспортен съд, който се е удари в крайбрежията на България, да символизира България като затъваща страна, или желаеме да бъде заслужен член на тези фамилии, към които декларирахме, че сме се включили и за които нашите предци и родители са мечтали, сподели още Евгений Михайлов.

По думите му обаче хората не долавят фалша.

„ Ако долавяха фалша, преди близо 30 години нямаше Жорж Ганчев да завоюва 16% на президентски избори, нямаше да дадат такава вяра на едно заричане за 800 дни, нямаше да изберат шоуто на Николай Бареков да влезе в българския и европейския парламент, нямаше да изберат и шоуто на Слави два пъти да прави стратегии, които костваха на България над половин милиард лв..

Двата безплодни Народното събрание, в които Има Такъв Народ бяха сякаш решаваща мощ и всички залагаха очаквания, се провалиха. Не си върша илюзии, че в този момент всички ще схванат, че едни двама души, които се възползваха от позициите си на служебни министри, няма да подлъжат доста хора, правейки една измислена организация, наречена „ Промяната продължава “, акцентира Евгений Михайлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР