Има няколко начина, с които можете да премахнете тези упорити

...
Има няколко начина, с които можете да премахнете тези упорити
Коментари Харесай

Как успешно да изчистим петната от дезодорант

Има няколко метода, с които можете да премахнете тези упорити петна от дезодорант, които загрозяват облеклата ви и намаляват самочувствието ви.

Оцет

Оцетната киселина е мощна и може да помогне за изпирането на петната от дезодорант. За задачата смесете 4 чаши ябълков оцет с 1 чаша топла вода. Разбъркайте добре. Накиснете засегнатите зони от облеклата в разтвора. Оставете да подейства 30 минути до час. След това разтрийте добре с пръсти, с цел да въздействате върху петното. Ако то към момента е там, накиснете за още 1 час. След това изперете по общоприетия метод.

Сода за самун

Смесете сода за самун с топла вода в съответствие 3 към 1. Разбъркайте добре. Трябва да се получи гладка паста. С помощта на четка за зъби втрийте пастата върху петната. Оставете да подейства 1-2 часа. След това изперете.

Обезмаслител

Препаратите за унищожаване на мазни останки от храна при готвене са добър метод да премахнете и петната от облеклата. Ако тъканта на дрехата е прекомерно деликатна, тази алтернатива може да е рискована за плата. Но в множеството случаи не го поврежда. Напръскайте засегнатото място с обезмаслител. Разтрийте добре с пръсти. Оставете да подейства няколко минути и изперете ръчно или в пералня.

Предотвратете петната от дезодорант

За да намалите риска от поява на петна, които след това да се чудите по какъв начин да премахвате, пробвайте да намалите възможностите за появяването им. За задачата подсушавайте доста добре мишниците си след използване на дезодорант, ролон или стик срещу изпотяване. Може да употребявате сешоар. Така при обличане на дрехата няма да останат петна или ще са доста по-незабележими.

С найлонов чорап

Този способ работи най-много при новообразували се петна. При остарели и засъхнали петна няма да е изключително подобаващ. Вземете един найлонов чорап. Втрийте го с пръсти в петното. Намокрете с вода. Втрийте още веднъж. След това изперете и изплакнете. Повторете, в случай че се постанова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР