Има някои знаци на зодиака които не само, че се

...
Има някои знаци на зодиака които не само, че се
Коментари Харесай

Ето зодиите, които се мразят най-много!

Има някои знаци на зодиака които освен, че се ненавиждат, а напряко не могат да се дишат един различен. Причините за това държание и настройки могат да бъдат разнообразни, само че резултатът постоянно е еднакъв: сериозна война избухва сред представители на избрани знаци.

Стрелец и Лъв

Двата мощни и упорити знака на зодиака се сблъскат с главата напред. Стрелецът не се схваща с Лъва поради непрекъснатия конфликт на възгледи, хрумвания, цели и условия, които изпъкват във всеки от горните знаци на зодиака. Лъв е привикнал да бъде преобладаващ във всяка обстановка, без значение дали е връзка, работа или инцидентна връзка. Лъвът е привикнал първата и последна дума постоянно да са негови. Стрелецът, в който войнственият дух на независимост в никакъв случай не заспива, не толерира никакъв надзор, опити да бъде командван и да му дават заповеди. Той е личният си стопанин и е привикнал да слуша единствено личното си " Аз ".

Стрелецът няма да ласкае Лъва, с цел да го завоюва. Той си е самодостатъчен. Като предписание, когато Лъв и Стрелец основават двойка, нищо положително няма да излезе от това. Или войната сред двата знака ще продължи постоянно, тъй като нито един от тях няма да бъде първият, който ще отстъпи обратно, или и двете зодии ще попаднат в жестока и дива борба.

Рак и Скорпион

Топли усеща посред им няма по какъв начин да има. Ракът е безшумно, умерено, домашно творение и обича да има комфортен дом и скромна вечеря, които му подсигуряват цялостното благополучие, написа jenata.blitz.bg. Той също по този начин е прочувствено изцяло уравновесен и разумен, за разлика от Скорпионa, чийто живот се управлява от пристрастеностите. Скорпионът не може да одобри и разбере метода на мислене и моралния кодекс на домошаря Рак, по тази причина, когато се сблъска с него, той обезверено се пробва да му покаже своето злощастие, променчивост и елементарност.

За Скорпиона е жизненоважно да се увери, че думите и дейностите му са имали резултат. Той, като същински представител на своя знак, ще се радва да следи отровата си и постепенно да убива. Но Ракът е в положение да откри опълчване. Удря постепенно, само че несъмнено. А най-хубавото оръжие в ръцете му е равнодушие, цялостно равнодушие и отменяне, съчетано с желязно успокоение, което води до разпръскване на Скорпиона.

Бракът сред Скорпион и Рак бързо се разпада заради аргументите, разказани нагоре.

Овен и Риби

Овенът не харесва тези, които са прекомерно мудни, а животът им се управлява от усеща. Той живее по други закони. Той е деен, а Рибата е мудна и спокойна. Овенът може да почива в шумна и радостна компания след работа, а Рибата би трябвало да придобие мощ в своето насаме място, за което, с изключение на нея, никой не знае. Овенът е кардинален, а Рибата е подготвена да направи компромис, в случай че е належащо. Нищо не може да свърже два толкоз разнообразни знака на зодиака.

Овенът сигурно ще се опита да промени Рибата, да я настройки по този начин, че да дава отговор на неговите усети и привички, а Рибата ще му отговори с митинг, защото тя не обича никакви промени. Овен с Риба ще се трансформира в безжизнено цвете, което не се полива дълго време.

Везни и Дева

Девите не толерират Везните, тъкмо както Везните не толерират Девите, които най-много ценят човешката непринуденост и лекост, те се вбесяват от неистини, двуличие, хвалебствие и не толерират " артисти ", които поставят разнообразни маски. Такива многостранни персони, майстори на прикриване на същински усеща и надарени ласкатели са Везните. Представителите на този знак могат да се приспособяват към изискванията на актуалния свят и да се трансформират като хамелеони.

Конфликтът сред тези два знака изригва, когато стартират да работят дружно. Подобен конфликт нормално води до сериозна неприязън. Взаимната ненавист на Везните и Девата е повече от изпепеляваща.

Дева и Водолей

Водолеят ще се опита във всяка обстановка да сложи Девата на мястото ѝ. Тези две зодии не би трябвало да се обвързват по никакъв метод, защото такава връзка непрекъснато ще бъде причина за спорове и доста кавги. Най-добре е тези два знака да съществуват на неутрална територия, където има трето лице. Способността за разрешаване на спорове, намиране на компромис и отстъпки е скъпо качество на Девите, само че Водолеите не го признават въобще. Не всеки е кадърен на това. В един свят, в който всеки от нас е субект със личните си плюсове и минуси, тази дарба е в положение да резервира взаимното недоразумение. Хармония посред им е изцяло изключена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР