Има някои работодатели, които се стремят да наемат и непрекъснато

...
Има някои работодатели, които се стремят да наемат и непрекъснато
Коментари Харесай

Компаниите, които принуждават младите да напускат

Има някои работодатели, които се стремят да наемат и непрестанно да пподменят екипа си от младши чиновници. Така те от време на време вредят на кариерата им, даже преди тя да е почнала

Сара постоянно е мечтала да работи в стилната промишленост. На 21 години тя взема решение да последва фантазията си, да се реалокира в Лондон и да откри кариера, която би обичала и би и допадала. „ Както доста младежи, моята пристрастеност беше модата, само че действителността не беше толкоз блестяща “, споделя тя.

Сара работи по-малко от година в магазините за фешън артикули и по-късно получава позицията на помощник при електронната търговия в основния офис на международна първокласна марка. И в двете си досегашни позиции тя беше заобиколена от съидейници на двадесет и няколко години, всеки един от тях с упоритост да успее в света на модата. „ Това е като всяка креативна промишленост - младежите постоянно считат, че е ужасно да се работи в нея “, споделя тя. „ И преимуществата са страхотни, даже и при разпродажбите -  през цялото време ще получаваме фешън продукти със съществени отстъпки “, изяснява Сара.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР