Има неща, които не излизат от мода, но въпреки това

...
Има неща, които не излизат от мода, но въпреки това
Коментари Харесай

3 бюти тренда, които да пробвате през 2019-а

Има неща, които не излизат от мода, само че все пак постоянно се настаняват на върха на трендовете. Други изискват много храброст, а трети – носим постоянно, без значение дали са настоящи, или не. Представяме ви тези, на които тъкмо в този момент им е моментът – имате цели 12 месеца да се решите да пробвате.

Цвят в косите

Но не кой да е, а всичко друго, само че не и класическите тонове, в които сме привикнали да се виждаме. Колористите ни провокират да бъдем извънредно дръзки и да опитаме тоналности в розово, лилаво и изключително в коралово –. От опит ви споделям, че не се реализират елементарно и ще ви е належащо много самообладание във фризьорския салон, с цел да си тръгнете от него с стремежи цвят, само че пък си заслужава всяка минута.



Ако не сте сигурни, че по-смел цвят би ви отивал или желаете да го имате единствено за някое празненство, тъй като офис средата не е изключително подобаваща за него, има задоволително цветни спрейове в лилаво, синьо и розово, с които да получите цвят единствено за ден-два и до идващото измиване. А в случай че се борите
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР