Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да

...
Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да
Коментари Харесай

Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен самичък по някаква причина, тъй като просто нещата в любовен проект с него не биха се получили.
Има няколко зодии , които имат потребност от време да осмислят какво се случва в живота им. Затова, в случай че се влюбите в тях, доста е евентуално да останете с разрушено сърце и то за малко време.
Ето кои са 3-те зодии , от които е по-добре да стоите надалеч, в случай че желаете да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:
Близнаци
Просто си нямате концепция какъв безпорядък е в мозъка на Близнаците в този интервал от живота им. Те просто имат толкоз въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят сега. Ако някой прекомерно настоятелно се опита да влезе във връзка в тях, единствено ще усети гнева им, който повярвайте ми, по никакъв начин не е дребен. Много други Близнаци пък биха се възползвали, единствено с цел да изпитат мимолетна пристрастеност, с която си мислят, че ще издигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте рационално време и ще видите смяна в държанието им. Бъдете до тях като упора и другар, само че не дръзвайте да влизате по-надълбоко в персоналното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и дребния късмет, който имате, с цел да грабнете сърцето на вашия фаворит.
Най-неустоимите ЗОДИИ
Дева
Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше доста бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са по отношение на няколко сътрудници, които обаче са се оказали несполучливи. Причинат за това са огромните разлики посред им, които Девите на са усетили в самото начало. И разумно на това в този момент Девите са извънредно разочаровани в любовен проект и няма да повярват на никого, с колкото и откровени усеща да подходи към тях. Ако желаете да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е доста допустимо да попаднат в още една несъответствуваща връзка до края на годината, която обаче ще е къса и много неангажираща. След този тежък за тях интервал ще преминат във фаза, в която ще са цялостни с вяра, че тяхната обич въпреки всичко ги чака някъде там. Това е моментът, в който би трябвало да се появите и да грабнете безапелационно сърцето им. А, до тогава – просто бъдете в близост, когато имат потребност да поговорят с някого за всичко, което им тежи!
КОЯ Е ТРАТАТА ЗОДИЯ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР