Има моменти и периоди в живота, в които сме убедени,

...
Има моменти и периоди в живота, в които сме убедени,
Коментари Харесай

Тази подредба на дома привлича в него само късмет и пари!

Има моменти и интервали в живота, в които сме уверени, че неприятният шанс ни е сполетял доста съществено и не знаем по какъв начин да се измъкнем от порочния му кръг. 

Но тъкмо фъншуй предлага лесни и комфортни способи да обърнем потока на шанса си и да вкараме повече благополучие в живота си.

 Не сте и предполагали, че ТОВА са 5-те неща и места вкъщи, рискови за здравето ви Не сте и предполагали, че ТОВА са 5-те неща и места вкъщи, рискови за здравето ви
Поддържането на дома чист е приоритет, само че това не е задоволително за обезпечаването на сигурност  вкъщи. Съществуват някои рискови не...

Вярванията съгласно фъншуй, че щастието ще пристигна, в случай че поставите в дома си свежи цветя, са прелестен метод да се мотивирате в украсата на жилището си. Ако до момента сте поставяли цветя в дома си единствено понякога, в този момент ще имате мотив да го вършиме по-често.

2. Боядисана врата

Според фъншуй, входните порти с южно ревю би трябвало да са боядисани в алено или оранжево. Тези със северно ревю би трябвало да са сини или черни. Западно разположените порти е добре да бъдат боядисани сиво или бяло, а източните – в кафяво или зелено.

3. Подредба на мебели

Някои експерти по фъншуй считат, че организирането на мебелите във всекидневната би трябвало да става в кръгова групировка, тъй като това оказва помощ на потока от сила. Вярата, че сте подредили мебелите в вярната позиция, ще внесе в допълнение позитивна сила в дома, което е и част от цялостното чувство.
 8 признака, че в дома ви се крие заплаха 8 признака, че в дома ви се крие заплаха
Може би смятате, че домът ви е едно от най-безопасните за вас места, само че от време на време може да се окаже, че това не е по този начин. Дори непрекъснато да...

Всички сме чували за вярването, че подковата носи шанс. Някои имат вяра, че подковата би трябвало да е ориентирана нагоре. Други са уверени, че е по-добре подковата да е обърната надолу. Това няма изключително значение, значимо е признакът да участва. 

В някои индиански култури този талисман е доста необятно публикуван и се слага в помещението за спане. Целта му е да улови всичко отрицателно, което ви спохожда, до момента в който спите. Така силата в дома ви ще е изцяло пречистена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР