Има логика, ще се съгласите. Хроника от последните дни, която

...
Има логика, ще се съгласите. Хроника от последните дни, която
Коментари Харесай

Защо САЩ ще нападат миролюбива Русия, като Канада и Венецуела са до тях

Има логичност, ще се съгласите.

Хроника от последните дни, която потвърждава мирната политика на Кремъл.

Руските войски – към 30 000 души, които са в Беларус и организират бойни учения не са опасност. Литва, Латвия, Полша и Украйна да не се тревожат, успокояват от Москва.

На границата с Украйна има към 120-хилядна съветска войска, която също организира бойни маневри. Всичко е с мирни цели, - изясняват отново от Москва.

В Казахстан две хиляди души от съветските спецчасти извършиха миротворческа задача. Резултатът е десетки убити и стотици ранени… терористи, изпратени и платени от Запада.

Русия трансферира от други места над 20 бойни кораба в Черно море и за два месеца организира четири бойни учения против неприятелски флот.

Хиляда и петстотин натовски военни могат да бъдат ситуирани в Румъния и България. Евентуално. Идеята ще бъде разисквана в края на юли 2022 година в Испания. Това обаче заплашва Русия.

Български патриотични партии, които дават благо и драго за съветските ползи като за наши, да разгласят набиране на доброволци за отбрана на Русия от румъно-българо-натовско-американска експанзия. Много млади нашенци от Германия, Франция, Англия, Съединени американски щати, Швеция, Нидерландия, Италия, Испания, Канада и други сигурно ще се отзоват на патриотичната самодейност.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР