Проектът Notcoin, част от екосистемата Toncoin (TON), се подготвя за

...
Проектът Notcoin, част от екосистемата Toncoin (TON), се подготвя за
Коментари Харесай

Нов крипто проект раздава 5% от предлагането си на 500,000 потребители

Проектът Notcoin, част от екосистемата Toncoin (TON), се приготвя за стартирането на своя NOT токен, разкривайки спомагателни детайлности за идния му дебют.

Очаква се разпространяването да стартира скоро, а екипът възнамерява да разпредели 5% от предлагането на NOT на над 500,000 членове и консуматори на общността. Работейки като мини-приложение в месинджъра на Telegram, Notcoin предлага “tap-to-earn ” функционалност, която разрешава на потребителите да натрупат монети, като просто натиснат екраните на телефона си.

Описван като „ обществен Биткойн “, Notcoin акцентира своя ангажимент за необятно разпространяване от първия ден, като се преценява тясно с главните полезности.

Първоначално планувано за листване на 20 април, стартирането на токена NOT беше отсрочено, с цел да се съобразят с нужните подготовки за прехода към нова фаза. Скорошни отчети обаче демонстрират, че Notcoin скоро ще бъде наличен на известни централизирани тържища като Binance, Bybit и OKX.

В момента ваучери за 10,000 НЕ токена се търгуват на платформата getgems.io, като цените са приблизително сред 12-17 TON токена, еквивалентни на почти $94 до $124.

Гледайки напред, екипът на Notcoin се впуска в амбициозни инициативи, в това число самодейността Open Builders, ориентирана към създаване на бот за търговия в Telegram, който се чака да завоюва доста сцепление измежду необятната потребителска база на месинджъра. Освен това Notcoin има намерение да вкара приложения за игри, включващи унифицирана система за сметки за достижения и прекарвания в игрите, дружно с голям брой пулове за копаене, с цел да даде опция на потребителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР