Има ли сценарий и достатъчно доказателства за руски шпионаж у

...
Има ли сценарий и достатъчно доказателства за руски шпионаж у
Коментари Харесай

Проф. Станилов: Скандалът с руския шпионаж е съшит с бели конци

Има ли сюжет и задоволително доказателства за съветски шпионаж у нас - посетител по тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше проф. Станислав Станилов, член на Политическа партия " Атака ".

Проф. Станислав Станилов, член на Политическа партия " Атака ": Вчера основният прокурор сподели в Народното събрание, че има задоволително доказателство за съветска интервенция, само че това било следствена загадка. Доколкото аз разбрах от комплицираното му ревю, главното е, че Николай Малинов е получавал от Константин Малофеев някакви пари за някакво съветско внимание, което на мен ми се коства несъстоятелно. Аз мисля, че това нещо е съшито с бели конци и съставлява част от предизборната акция. Някой желае да клати властта в България и да има непрекъснато избори и напрежение.

Бойко Борисов води една уравновесена политика, която в България е водил единствено Борис III, безапелационен е проф. Станилов. Според него, геостратегическото състояние на страната допуска две лица - на Изток и на Запад, и по тази причина би трябвало да се реализира уравновесена външна политика.

Руската страна не може да бъде упреквана в нищо, тъй като Константин Малофеев е олигарх, той желае да има въздействие, безапелационен е проф. Станилов.

Той призна, че е непосредствен другар и познава от дълги години съветския военачалник Леононид Решетников, който получи 10-годишна възбрана да посещава България.

Проф. Станислав Станилов, член на Политическа партия " Атака ": Ако Леонид Решетников е съветски шпионин, той толкоз ли очевидно ще посещава България, ще поддържа връзка с приятелите си? Според мен той е най-големия българофил в Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР