Има ли престъпление, има и следи. Това заяви адвокат Марин

...
Има ли престъпление, има и следи. Това заяви адвокат Марин
Коментари Харесай

Марковски: България от страна на розите се превърна в страна на вампирите

Има ли закононарушение, има и следи. Това съобщи юрист Марин Марковски пред Нова телевизия във връзка убийството край Негован.

България от страна на розите се трансформира в страна на вампирите, посочи той.

За убийството на Кристи юристът счита, че Мартин Трифонов ще направи признание в правосъдна зала и съдът ще понижи присъдата на 30 години.

Това, което той е направил не е закононарушение, това е вампиризъм, отсече Марковски. Педофилите не се превъзпитават, счита той. Те единствено се пробват да се сдържат, разкри юристът.

60 души изтърпяват доживотна присъда. За образец той даде Момата, който прави зверства и който споделя, че е очаквал да не получи пожизнен затвор и по тази причина признава закононарушенията. Марковски е срещу концепцията на Вътрешна македонска революционна организация за химическа кастрация.

Припомняме, жестокото ликвидиране на Кристи беше осъществено в четвъртък в сливеското село Сотиря. Днес в Сливен е разгласен ден на печал.

Мартин Трифонов е упрекнат в ликвидиране, блудничество и обезчестяване. сега той се намира в болница под засилена полицейска защита, откакто след няколкочасови преследвания и оказване на опозиция беше настигнат и прострелян от полицията.

Вчера обвиненият направи цялостни признания, а майката на убитото дете настоя той да получи пожизнен затвор. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР