Има ли по-романтично нещо от това, да се омъжиш в

...
Има ли по-романтично нещо от това, да се омъжиш в
Коментари Харесай

Звездите, които избраха да сключат брак във Франция

Има ли по-романтично нещо от това, да се омъжиш в най-романтичния град на света – Париж? Много влюбени двойки, които изживяват своя романс в града на любовта, след това вземат решение да сключат брак там. Звездите не вършат изключение. Каналът    във vbox7 демонстрира някои от тях:

Джо Джонас и Софи Търнър

Втората на женитба на младото семейство се състоя в старинния палат Шато дьо Туро в Сариан през юни 2019. А другояче двамата подписаха скрито брак в Лас Вегас през май 2019.
               

A post shared by (@sophiet) on Jul 3, 2019 at 8:34pm PDT

Анджелина Джоли и Брад Пит

Сватбата на холивудската двойка се състоя през 2014 година в стеснен кръг, където участваха и шестте им деца. Но през 2016 актрисата подаде молба за бракоразвод, заради „ непреодолими разлики “.
 Анджелина Джоли и Брад Пит Gulliver/Getty Images
Ева Лонгория и Тони Паркър

Актрисата и баскетболистът си споделиха „ да “ пред 250 души през юли 2007. Но бракът им продължи единствено три години.-->

Аврил Лавин и Чад Крюгер

Музикантите подписаха брак през юли 2013 в един от замъците във Франция. Две години по-късно те оповестиха в Инстаграм, че се развеждат:

„ Имахме незабравими моменти както в брака, по този начин и в музикалната сфера. Двамата оставаме и ще продължим да бъдем другари, като всеки ще продължи да се грижи за другия. Благодарим за поддръжката на фамилиите ни, приятелите ни и почитателите ни ", написа Лавин. "

Холи Бери и Оливие Мартинес

Това бе трети брак за актрисата и тя държеше да мине под венчилото в Париж, защото това е родния град на Оливие Мартинес. Този също не просъществува дълго.
 Холи Бери и Оливие Мартинес Gulliver/Getty Images
Памела Андерсън и Кид Рок

Двамата подписаха брак на яхта във Франция през юли 2006. Уви, бракът им продължи четири месеца, поради „ непреодолими разлики “.
 Памела Андерсън и Кид Рок Gulliver/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР