Има ли някой, който не е гледал някоя от частите

...
Има ли някой, който не е гледал някоя от частите
Коментари Харесай

Как се промениха актьорите от "Мумията"

Има ли някой, който не е гледал някоя от частите на " Мумията "? 

Една от филмовите класики, които ни въодушевяваха да мечтаем да бъде египтолози и да откриваме мумии и скрити съкровища.

Именно през 1999 година, за първи път потегля по кината " Мумията ", с присъединяване на Брендън Фрейзър и Рейчъл Вайс, които влизат в облиците на Рик О'Конъл и Евелин Карнахан.

Виж още:

Действието се развива при започване на ХХ в. измежду пустинята в Египет, където група хора търсят заровено богатство, само че намират 3000-годишно ужасяващо завещание.

В основната роля е Брендън Фрейзър. Млад, хубав и обещаващ артист, без чието присъединяване лентата не би изглеждала същата. Актьорът несъмнено в наши дни наподобява много по-различно от... предходното си амплоа. Той продължава да снима филми. Последният филм с негово присъединяване е от 2019 година - Line of Descent.

Виж още:

Рейчъл Вайс  е актрисата, която влезе в ролята на любопитния откривател. Между нея и Рик О'Конъл (Брендън) последователно се зароди буен романс.

В наши дни актрисата наподобява повече от отлично. Тя продължава и да работи интензивно, като последната ѝ роля е във кино лентата Black Widow, част от " Марвел ".

Арнолд Вослу бе в ролята на Имхотеп – мумията.

Плащещият костюм и грим несъмнено ни стресираха, когато за първи път видяхме кино лентата, само че от днешна позиция би трябвало да признаем, че равнището е извънредно положително. Актьорът не се е появявал скоро на огромния екран, само че пък има повече функции на телевизионния. Последната му роля е от 2019 година в Tom Clancy's Jack Ryan. 

Виж още:

Патрисия Веласкес бе обичаната на Имхотеп, която желае да върне от света на мъртвите.

В наши дни несъмнено може да кажем, че актрисата също наподобява зашеметяващо. Послединят филм с нейно присъединяване, е от 2019 година, и се споделя The Curse of La Llorona.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР